Tarieven

 >>>>>> download hier de volledige prijslijst in PDF <<<<<<

Prijslijst nov2019/okt2020

(abonnementen o.b.v. automatische incasso en inclusief BTW)

 

Abonnementen lessen, lease en stalhuur

Een abonnement voor lessen, lease en stalhuur wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en telkens voor drie aaneensluitende vaste maanden (feb-maa-apr, mei-jun-jul, aug-sep-okt en nov-dec-jan). Lessen die minimaal 24 uur van tevoren afgemeld zijn, kunnen in overleg en uitsluitend binnen de dan lopende periode van 3 maanden ingehaald worden (bij lease kunnen alleen de privé-lessen ingehaald worden). Per lesmodule (dressuur groep, dressuur privé, carrousel e.d.) dient een apart abonnement te worden afgesloten. Bij een periode van drie maanden wordt altijd uitgegaan van 13 te rijden lessen op een vaste dag en tijdstip. Eventuele extra gereden lessen worden tegen het losse lestarief automatisch achteraf doorbelast. Dit geldt ook voor niet afgerekende losse (extra) lessen, wedstrijden, oefenparcoursen e.d. Barbonnetjes en andere openstaande vorderingen worden maandelijks rond de 20e nagelopen en (mee)geïncasseerd indien deze ouder zijn dan een maand. 

Een abonnement kan per gehele kalendermaand ingaan. Eventuele eerdere lessen en dagen stalhuur worden tegen respectievelijk het les en/of dagtarief doorbelast. Bij afname van een lesabonnement van twee vaste lessen per week, mogen ruiters met een pensionpaard deelnemen aan gelijksoortige groepslessen indien er plaats is in de betreffende les. Bij structureel bijrijden van een pensionpaard, dient de bijrijder minimaal 1 lesabonnement o.b.v. “groepsles pension buitenaf” afgesloten te hebben, ongeacht of deze les wordt gereden.

Pensionpaarden worden iedere dag ’s morgens op het grote weiland gezet (ruinen/merries apart) en worden op doordeweekse dagen ook weer binnengehaald. Bij slecht weer worden de paarden op stal gelaten, dit ter beoordeling van Manege Ravenswaaij. Indien paarden met regelmaat op stal moeten blijven, ongeacht de reden hiervoor, kan een toeslag in rekening gebracht worden i.v.m. meer stro- en kuilgebruik (indien dit blijkt). Indien paarden door ons op de kleine weilandjes gezet moeten worden, alsmede indien wij uw paard in het weekend binnen moeten halen van het grote weiland, dan gelden de bovenvermelde tarieven.

Automatische incasso

Zowel voor uw als ons gemak en de veiligheid van de barmedewerkers, incasseren wij de bedragen van de abonnementen van uw rekening. Wij incasseren het bedrag in drie termijnen zodat u slechts maandelijks een klein bedrag hoeft te betalen (en dus niet voorafgaand aan iedere periode van drie maanden ineens). Indien een bedrag niet geïncasseerd kan worden, dan wordt een herinnering verstuurd (administratiekosten €5,- per keer).

Opzeggen lesabonnementen, lease en stalhuur kan uitsluitend

per 1 februari, dan online annuleren voor 1 januari
per 1 mei, dan online annuleren voor 1 april
per 1 augustus, dan online annuleren voor 1 juli
per 1 november, dan online annuleren voor 1 oktober

  • Aequor
  • Logo
  • KHNS
  • FNRS

© 2004-2015 Manege Ravenswaaij | Donkerstraat 30 4119 LZ Ravenswaaij | 0345 501 322 | info@manegeravenswaaij.nl
Open van maandag t/m vrijdag 9:00 - 22:30 uur, zaterdag en zondag 9:00 - 17:30 uur
Disclaimer - Over deze website