Tarieven

 >>>>>> download hier de volledige prijslijst in PDF <<<<<<

 

 

Abonnementen lessen, lease en stalhuur

Een abonnement voor lessen, lease en stalhuur wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en telkens voor drie aaneensluitende vaste maanden (feb-maa-apr, mei-jun-jul, aug-sep-okt en nov-dec-jan). Lessen die minimaal 24 uur van tevoren afgemeld zijn, kunnen in overleg en uitsluitend binnen de dan lopende periode van 3 maanden ingehaald worden (bij lease kunnen alleen de privé-lessen ingehaald worden). Per lesmodule (dressuur groep, dressuur privé, carrousel e.d.) dient een apart abonnement te worden afgesloten. Bij een periode van drie maanden wordt altijd uitgegaan van 13 te rijden lessen op een vaste dag en tijdstip. Eventuele extra gereden lessen worden tegen het abonnementstarief automatisch achteraf doorbelast. Dit geldt ook voor niet afgerekende losse lessen, wedstrijden, oefenparcoursen e.d. Barbonnetjes en andere openstaande vorderingen worden maandelijks rond de 25e nagelopen en (mee)geïncasseerd. 

Pensionpaarden worden iedere dag ’s morgens op het grote weiland gezet (ruinen/merries apart) en worden ook weer binnengehaald. Bij slecht weer worden de paarden op stal gelaten. Indien paarden met regelmaat op stal moeten blijven, ongeacht de reden hiervoor, kan een toeslag in rekening gebracht worden i.v.m. meer stro- en hooigebruik (indien dit blijkt). Indien paarden door ons op de kleine weilandjes gezet moeten worden, dan gelden de bovenvermelde tarieven.

Automatische incasso

Zowel voor uw als ons gemak en de veiligheid van de barmedewerkers, incasseren wij de bedragen van de abonnementen van uw rekening. Wij incasseren het bedrag in drie termijnen zodat u slechts maandelijks een klein bedrag hoeft te betalen (en dus niet voorafgaand aan iedere periode van drie maanden ineens). Indien een bedrag niet geïncasseerd kan worden, dan wordt een herinnering verstuurd (administratiekosten €5,- per keer).

Opzeggen lesabonnementen, lease en stalhuur kan uitsluitend

per 1 februari, dan online annuleren voor 1 januari
per 1 mei, dan online annuleren voor 1 april
per 1 augustus, dan online annuleren voor 1 juli
per 1 november, dan online annuleren voor 1 oktober

  • Aequor
  • Logo
  • KHNS
  • FNRS

© 2004-2015 Manege Ravenswaaij | Donkerstraat 30 4119 LZ Ravenswaaij | 0345 501 322 | info@manegeravenswaaij.nl
Open van maandag t/m vrijdag 9:00 - 22:30 uur, zaterdag en zondag 9:00 - 17:30 uur
Disclaimer - Over deze website